Monday, February 25, 2013

TAEKWONDO

today is tuesday...thats means ade kelas taekwondo...erm,taegeuk aku tk sempurna lg..mcm mne nk amik exam mggu dpn ni???tibe2 rse takut pulak...malam ni aku nak suruh master test aku..kalau ok,mggu dpn aku amik exam...kalau tak,aku postpone dulu..tp aku rase kne jugak amik exam mggu depan coz,aku dah tkde mase lg nk belajar taekwondo ni after result spm kuar..mugkin blan 5 nnti aku dah sebuk dengan itu ini..so,dah tkde mase ngan taekwondo ni...

erm...berfikir,berfikir,berfikir dan terus berfikir...macam mane ekk??susah2...nak amik black belt ni rules memang ketat..tu yang agak susah sedikit...adoyai..harap2 boleh la aku amik exam mggu depan...aku berharap sgt...harap2 segala urusan dipermudahkan...sekali exam,aku kne mgingat 3 taegeuk...taegeuk 6,7,8...wowww,bnyknye...1 step sparing lg nk ingt..kicking lg...punching lg...bnyak2...harap2 sume boleh aku ingt n lalui..exam2 sebelum ni tkde pulak aku rse pape...tp untuk kali ni nk amik black belt ni rse takut pulak...gementar pun ade...

erm,benda ni boleh jd pikiran je...ary2 terfikir..tkpe la..pape pun tggu kelas mlm ni..tgh sejauh mne aku bley pegi or tak..k la geng,tu je entry untuk kali ni...jumpe lg untuk next entry...assalamulaikum..

ni salah 1 taegeuk 8 yg aku kena ingt...


4 comments:

  1. Replies
    1. hahahaha....aku nk abiskan r...pastu nk stop dah..hehe...
      ayoyo,perasan pulak ko ekk aku update..

      Delete
    2. aku.. jalan2 kat blog orang, jumpe blog kau...

      Delete
  2. hehehe..yela..boleh perasan pulak aku update blog tu..hehe...bese org tk perasan kalo aku tk tgglkn link...hehe...

    ReplyDelete